2016. május 1., vasárnap

Szereplők

   Sehun

   Sehun, tizennyolc évesen szembesül azzal, hogy testvére és szülei eltitkoltak előle valamit, egész életében, amit sordöntően hat rá. A család kedvenc gyerekeként van számon tartva, mivel bátyjai és kistestvérei rajonganak érte. Mindenkinek készségesen segít, már kiskorától kezdve, ezért a szomszédok is nagyon szeretnek a közelében lenni. Fontos számára családja sorsa és főleg kisebbik bátyja, Baekhyun élete. Akár az életét is képes lenne feláldozni értük, és ezt Baekhyun nagyon irigyli benne. Sehun, mindig is egy lázadó stílusú ember volt, aki nyíltan kimondta gondolatait, még ha azok olyan szavakat is tartalmazott, amit szülei nem nagyon viseltek el. Kiskorában rengeteget versenyzett testvéreivel és mindig kitűnően teljesített. A tökéletes gyereknek felelt meg, de családja mit sem sejtett szerelmi életéről, hogy a fiúnak ki töltötte be gondolatait, még a hozzá legközelebb álló személy sem tudott titkáról.



   Baekhyun

   Baekhyun, a család harmadik gyermekeként nevelkedik, egészen tizennyolc éves koráig, amikor is bekövetkezik az, amire azóta nevelték a szülei, mióta csak fel tudta fogni a szavakat. Egy hatalmas titkot rejt magába, amit mindenki tudott szinte, kivéve az illetőt. Nagyon visszahúzódó személyiség, mindig is irigykedett Sehun, hogy mennyivel erősebb és bátrabb nála, pedig ő volt az idősebb. Büszke volt öcsére, és ezért is akarta megvédeni mindentől, amitől csak lehet és ezért vállalkozik arra a feladatra, amelyre bátyjai is, hogy megmenthesse Sehunt, mivel tudta ő különleges. Ami különleges meg kell védeni, mindentől. Baekhyun, rengeteget tanult, hogy ott legyen ahol éppen állt és mindig a tökéletességre tört, melynek néha megvolt az ünneplése, vagy a böjtje.


   Chanyeol

   Chanyeol, Baekhyun és Sehun, gyerekkori barátja, aki mindig megmosolyogtatta a testvérpárt, ha éppen rossz kedvük volt, vagy úgy általában. A magasságával mindenhonnan kitűnt, de ezért is figyeltek fel rá állandóan, aminek néha nagyon örült. Menthetetlenül szereti a családját, mely nővéréből és szüleiből állt. Nagyon szoros kapcsolat köti össze őket, így nagyon nehezen viselte, ha hosszabb időre nélkülük kellett élnie, de valamit meg kellett tennie értük, hogy jobb életszínvonalban lehessenek. Hatalmas hangja van, így ha megszólal minden szem rászegeződik és addig nem néznek más merre, míg az óriás el nem hallgatott. Mindig pörgött és lehetetlenség volt leállítani, de így szerették barátai és nem is akarták megváltoztatni.


   Yifan

   Yifan, egy nagyon visszahúzódó és rideg személyiségű fiú, kit megrázott és egész életét felforgatta, példaképének elvesztése. Azután, csak szülei jólétéért küzdött és dolgozott, más nem lebegett a szeme előtt és minden mást kizárt. Még gyerekként belekerült egy baráti társaságba, ahonnan sosem tudott kiszabadulni, de nem is bánta, mert voltak olyan emberek a világon, akik elviselték ridegségét és nem törődöm stílusát. Nem nagyon szokott megszólalni, de ha igen, akkor annak nyomós oka volt és olyankor, gyönyörű jelzőkkel illette az illetőt vagy éppen kezével adta tudtára, mekkora ökörséget mondott az előbb. Sosem szerette kifejezni magát, mert nehezére esett, de néha neki is kell egy kis "lelkizés".

2 megjegyzés: